Mudahnya Menjadi Owner Produk | Hasilkan Produk Jenama Sendiri


Mudahnya Menjadi Owner Produk | Hasilkan Produk Sendiri

Saban hari aku tengok kat media sosial banyak produk-produk kecantikan, dan kesihatan yang tumbuh macam cendawan. Kalau dulu, nak buat produk ni biasa perlukan modal yang besar dan orang yang banyak duit saja yang berjaya punya produk sendiri, tapi sekarang dah lain, dunia makin maju, nak buat produk asal ada modal serendah 10-15k, dah boleh ada produk sendiri. Akibatnya banyak produk yang sama fungsi,cuma logo jer lain. Betul tak...

Oklah cuma ini nasihat kecil aku kat korang yang ada niat nak ada produk sendiri, jangan terikut-ikut dengan orang luar, member kau, kawan kau, sepupu kau, atau sapa saja yang dah ada produk sendiri, kau pun sibuk nak ada produk sendiri padahal kau sendiri tak tau apa-apa nak buat lepas kau ada produk sendiri dan akibatnya stok boleh berlambak kat bawah katil...kau jugak yang rugi, ikut saja trend orang...


Kau pernah dengar pasal satu produk ni, COOL HIJAB, owner dia Hafiz Mansor. Kau tau tak, sebelum dia berjaya dengan Produk Cool Hijab, dah macam-macam dia tempuh, redah, tergolek, jatuh dan pernah juga sampai bankrap

Alhamdulillah, sekarang owner produk Cool Hijab ini dah berjaya berkongsi pengalaman beliau menjadi owner produk cool hijab dan pengalaman beliau telah di tulis dalam sebuah Ebook Produk Digital yang bertajuk MUDAHNYA MENJADI OWNER PRODUK  
Bukan aku nak korang jadi owner produk main redah jer, tapi jadi owner produk yang berilmu dan tak rugi ribuan ringgit, nanti korang kena kencing dan sontot bukan aku yang tanggung rugi, kau jugak..so, better fikir panjang-panjang, dan belajar dari pengalaman dari owner produk sendiri yang telah berjaya dan kau tinggal ikut, tiru, copy dan paste ilmu-ilmu pengalaman yang berjaya dari Hafiz Mansur tu supaya kau lebih selamat dan berjaya mempunyai produk sendiri dan Menjadi Owner Produk yang Berjaya dan Suksess.

Semoga Catatan ini buat kau sedar dan kau tak hidup dengan angan-angan kosong berkelip-kelip bintang cahaya rembulan yang buat kau alpa, lalai, mudah tertipu dengan oarang-orang luar yang hanya ambil kesempatan untuk jadi owner produk dalam sekelip mata!

Aku doakan yang baca post ini dan yang minat untuk ada jadi Owner Produk, semoga Ebook ini akan menjadi panduan untuk korang sebelum dan selepas jadi owner produk.

Adius, salam kejayaan.

0 comment... add one now